yetim siir 

kapat
  1. hüseyin kaya şiiridir. uzaklarda iyi gider...

nesi varsa unuttum bende bu yıldızların
    unuttum denizlerde
    tükenen hasretini
    ve unuttum gittiğin uzak diyarlar kadar
    uzayan diyarlardan ben kendime dönmeyi

şimdi öyle bir ömrün ortasındayım
    ben çölü yağmaladım
    çöle ben yağmalandım
    yağmur ne kadar yağsa ben ne kadar ıslansam
    ben ne kadar unutsam yayılan bu acıyı
    yetmez kanamam için
    kanmam için bir daha
    elmasım deme bana

şimdi öyle bir ömrün ortasındayım
    bu yürek unutulmuş bir duanın yetimi
    ve yetimi bu şiir büyük ıssızlığımın

işte ben geliyorum
    dağlardan kopa kopa
    sorma bana küllenmiş ateşimin narını
    attım ömrün üstüne kalanını ömrümün
    serdim ayaklarına ömrümün baharını.
    #2738355 (twilightismyrobe, 24.12.2007 03:44)
  2. (bkz: yetim şirin)
    *
    #2738408 (lost control, 24.12.2007 04:23)

© 2008 - uludağ sözlük

yetim siir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yetim siir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetim siir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran kufurler » ogrenci evi » yaran baslik yonlendirmeleri » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » resident evil degeneration » sevmekten kim usanir » help » anestezi » bopbakan » agresyon » vinterland » defendant » bluevelve » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » kate mosse » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » righteous kill » halkina kufreden basbakan » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » harlem de siyahilerle rap yapmak » cnn de pkk propagandasi » omer toprak » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » merhamet » zeka kupu » tekrenkturkuaz » mayokini » fatih terim » ravza » otme bulbul