yetim kiz 

kapat
  1. bi ilahidir.. bi kaç küçük kızın söylediği, tüyleri abartısız diken diken eden bi ilahi.. öyle içten söylüyorlar ki..

yetimin başını okşamak sevaptır diyen, bir dine mensup olmaktan bi kez daha gurur duydum..
    #1004222 (gulbeseker, 15.12.2006 23:33)
  2. Yetim kızın basını oksayan mübarek el,
    Ben de yetim bır kızım ne olur bana da gel!
    Yetim kizi kendine evlat sayan Muhammed,
    Ben de yetim bir kizim beni alip kabul et!

Gül sevgin yeter bana ey sevgili Resulüm,
    Öyle muhtacim sana ne verirsen kabulüm!

Ya Resulallah kimsesizlerin sahibi senmissin…
    Öyle demisti dedem.
    Bugün sokakta cocuklar sek sek oynarken yine aralarina almadilar beni ittiler.
    Cok üzüldüm agladim
    Dedemle babaanem teselli etti
    ya Resulallah uyurken de oyuncagima sarilip yatiyorum
    Bazen teselli ediyor ama cogu zaman agliyorum,
    Benimde annem olsa bana masal okur ninni söyler uyuturdu,
    Benim annem de babamda sen ol ya Resulallah!
    Benim basimi da sen oksa, beni de sen sev!
    Biliyorum geliyorsun basimi oksuyorsun üstümü örtüyorsun,
    Cünkü bazi geceler kalktigim da biri üzerimi örtüyor,
    Benim annemde babam da sensin ya Resulallah!
    Sensin ya Resulallah! Sensin ya Resulallah! Sensin ya Resulallah!

Söz: Yusuf Dursun Müzik: Yasin ilhan
    #1008858 (saint pierre, 16.12.2006 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

yetim kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yetim kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetim kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 agustos 2008 mtk budapeste semih senturk maci » bir kizdan istemek » samuray jack » seksi kesfeden ciftin ilk sozleri » periferi kitap » cem uzan a oy vermek » sevgilinin karsisina ciplak cikilan ilk an » sozlukte teror » varligim turk varligina armagan olsun » karabuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci