yetim cocuk 

kapat
  1. kimsesi olmayan ve yetimhanede yasayan cocuktur.
    #2964271 (Yasak Kadin, 07.02.2008 09:17)
  2. merhamete ve sevgiye ihtiyacı olan çocuktur.
    sömürülmelerine izin vermemek boynumuzun borcudur.
    peygamber vasiyetidir.
    #2964274 (dervisabdi, 07.02.2008 09:19)
  3. genelde acıma hissiyle bakılan, ezik muamelesi yapılan ana haber bültenlerinde sıkça görebileceğimiz aktörlerdendir..yaşadığı acıdır lakin ona hissetirilen acıma duygusu olmamalıdır.
    #2964284 (suspus, 07.02.2008 09:30 ~ 11:04)

© 2008 - uludağ sözlük

yetim cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yetim cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetim cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» billy mehmet » karanlik gecelerde aglamak » merve yi tavla » dilber hala » levent erdogan » eskisehirspor un naci transferi » cska » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » uludag sozluk vs itu sozluk » larker » turbanli » benzin fiyatlarinda 10 kurus indirime gidilmesi » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » geceleri yalniz uyumak » asirtma golu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp nin saldiri icin irak hukumetini uyarmasi » celik » kadinlarin erkeklerde bulduklari » karnimac » spor yazarlari » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » blok koyucam diye adamin amina koymak » im juli » duvarda cis izleri » memleketinden uzakta universite okuyan kiz » sercan yildirim » biraz da gulelim » otobusteki ters konuslandirilmis koltuga oturmak » the wolf is loose » donerci sadik usta