yetim bahce 

kapat
  1. Senin güllerin her yerde açar
    Dağda, bayırda, kırda, bozkırda
    Bozkır biraz şüpheli ama
    Günlerden bir gün açar mı açar
    Bozkır dediğin sakar
    Senin güllerin her yerde açar
    Ya benim güllerim
    Sevinen çocuk gözlerinde bir
    Bedava iyilik yapanların gözlerinde iki
    Bağışlamasını bilen yüreklerin en kuytu yerinde
    açar üç
    Benim güllerimle senin güllerin el ele
    En güzel bahçe
    Benim güllerim olmadıkça
    Senin bahçelerin yetim, yitik

bedri rahmi eyuboglu
    #1542067 (mulayim, 19.04.2007 01:50)

© 2008 - uludağ sözlük

yetim bahce başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yetim bahce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetim bahce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anarsist komunizm » ergenekon tarafindan kullanilmis genclik » sulu pisti » pulse » buket doran » ehrimen » sabanci universitesi » yahoo » sozluk ici arama » arnavut boregi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci