yetersiz disk alani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yetersiz disk alani
  2. yetersiz
  3. yetersiz kisilik
  4. yetersiz uyarilma
  5. yetersiz kalmak
  6. limitiniz yetersiz
  7. yetersiz hammadde
  8. tesis yetersiz
  9. ret yetersiz bakiye
  10. kultur puaniniz yetersiz

© 2008 - uludağ sözlük

yetersiz disk alani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yetersiz disk alani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetersiz disk alani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabahtan baslayan cehennem sicagi » hermoso » somebody » sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi » muratli » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » televizyon izlememe nedenleri » 0 yeni mesaj » lan durmayin entry girin » 20 lik dis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci