yeterince edebiyse ortam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ortam butonu ile ortam yapmak
  2. yeterince
  3. yeterince entry si oylanmamis
  4. yeterince guzel degilsin
  5. yeterince inanmak geyigi
  6. yeterince okumuyoruz geyigi
  7. bana yeterince vakit ayirmiyorsun
  8. bugun yeterince polemik olmadi
  9. entry yeterince igrenc degil
  10. yeterince dikkat cekemeyen yazar

© 2008 - uludağ sözlük

yeterince edebiyse ortam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeterince edebiyse ortam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeterince edebiyse ortam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» romiz mektubu » alamanci » hasan i basri hazretleri » wherein lies continue » yildirim demiroren » korkunov » bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » cay » ehliyetsiz araba kullanmak » olimpiyat basinda oturup tikinarak gobek salmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games