yeter ama kime ne fenerliden besiktaslidan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime halim diyeyim kime feryad edeyim
  2. hur dogdum hur yasarim kime ne kime ne
  3. kime niyet kime kismet
  4. yeter yeter oleceksek olelim
  5. yeter ulan yeter
  6. yeter guzelim yeter
  7. kime ne
  8. kime
  9. kime diyorum lan ben
  10. kime de kin ettin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» masaj salonu » canakkale gezisi » cihat sener » uuserlerin deviantart adresleri » kendini degistirerek her seyi degistirmek » 5 nisan 2008 fenerbahce kayserispor maci » mutlu ol yeter » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » osis » ayarci namik » cuma gunu seni camide goremedim muharrem » bir basurlunun gunlugu » oz guven » yao ming » zeytin » kabiz yogurdu » volkan demirel » sozlukle ilgisiz istekler » guitar hero » 11 mayis 2008 wigan athletic manchester uni maci » kadikoy den duyulsun » peri diye birsey yoktur » mahmut » chuck » 11 mayis 2008 ales » kapitalizmle komunizm arasindaki temel ayrim » teachers » opusurken ic sesin soyledikleri » deluruk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa