yesilyurt spor klubu 

kapat
  1. Basketbol,voleybol, tenis, sutopu,eskrim yüzme gibi spor dallarında faaliyet gösteren spor klubü. Bu yıl 50. yılını kutlamaktadır. Bayan voleybol takımı ne yazık ki bu yıl birinci lige veda etme sinyalleri veriyor.*
    (bluefalcon, 04.02.2008 22:55 ~ 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tobb etu bahar senligi 2008 » fikri sonmez » insan hayvanligi » bursaspor taraftari » telemaque » que » filip holosko » milli gazete nin reklam sansuru » normal » sven goran erikkson » roberto carlos » renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak » adnan polat » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler » nil molinas mandel » sozlukteki led zeppelin hayranlari » murat karayilan » keciorengucu » kelimator com » sanane » peri diye bir sey yoktur » dream theatre » kahrolsun insan haklari » kavak yelleri » sozlukte kendine arch enemy arayan yazar » bir gun mutlaka sana donerim » turkcell reklamlarindaki cocuk istismari » ben boyle veda etmeliyim » xhamster com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa