yesil tuttum bir allah 

kapat

1. Anlamını hala çözemediğim,ama çocukluğumda sokakta oyun oynarken bol bol söylediğimiz garip nakarat.
    #354576 (mavi, 18.06.2006 00:31)
  2. neredesin firuze'de haluk bilginer'in yaptığı yarık kavram.
    #354585 (scarface, 18.06.2006 00:33)
  3. çocukken bir de kırmızı bişey tutup, "kırmızı bayrak albayrak" demek şeklinde zuhur eden bi versiyonu vardı bunun, o birazcık anlaşılıyodu.
    #354693 (lazy pigeon, 18.06.2006 01:18)
  4. farklı kesimleri ortak paydada birleştiren söz yumağı.dolar yeşilcisi, islami holding yeşilcisi,susurluk mercedesi "yeşil"i,golf sahası yeşilcisi. yeşilin tonu; alacalı bulacalı, allahsız ve de koyu.
    (bkz: yeşil tuttum no allah)
    #1310786 (winstinsoft, 16.02.2007 10:55)
  5. "yeşil tuttum celle celalü."

1918
    haluk bilginer - perpa
    #1310790 (sally, 16.02.2007 10:58)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yesil tuttum bir allah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yesil tuttum bir allah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yesil tuttum bir allah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yesil tuttum bir allah. Copyrights of the articles are belong to their authors.