yesil agackakan 

kapat
  1. Sırtı yeşil tepesi kırmızıdır. Uçuşta sarı-yeşil kuyruk sokumu belirir. Erkeğin bıyık çizgisi kırmızı ve siyah dişininki siyah gencininki kırmızıdır.Genci daha açık renklidir, gencinin alt tarafı enine koyu çizgilidir.
    #3616683 (muroyimte illeb imakez, 04.07.2008 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

yesil agackakan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yesil agackakan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yesil agackakan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydogan babaoglu » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » metal faust » eqin » cimbom » ne olacak bu sagin kompleksi » uludag sozluk eskisehir zirvesi » mutlu olmak icin » zekeriyabeyaz » avanak kuzenler » gordon s gin » fache » balos kalesi » emo turkey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kujata » bakir kazan » bl » lynyrd » hasretinden haci sakirler eskittim » basgoz etmek » ihtimal » kasaba fotograflari » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » feridun duzagac » kazakistan milli futbol takimi » yaran msn iletileri » ahmet hakan coskun » zall » gercegi degerlendirme yetisi