yerli halki begenmediniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkiye halki yoktur turk halki vardir
  2. yerli bfg
  3. yerli muz
  4. yerli
  5. en iyi yerli
  6. yerli yerince
  7. yerli sermaye
  8. yerli yerinde
  9. yerli plaka
  10. yerli teksas

© 2008 - uludağ sözlük

yerli halki begenmediniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yerli halki begenmediniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yerli halki begenmediniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» havaya ucurmak » quentine vance » past perfect tense » agir derece argo » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » ntv spor » seyh sait isyani » slaughter » sabahin 7 sinde fon cektirip okula giden kiz » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » osmanli da oglancilik » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » scenes from a memory » ziya sengul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yilan » tanju okan » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » turist omer uzay yolunda » annenin degerinin anlasildigi anlar » tanriya ayar vermek » sabri sarioglu nun topla birlikte kornere cikmasi » yagmura yakalanmis siirler » belge1 » my angel kurabiye » dugun tv ye dugun videosunu gonderen escinsel cift » football manager 2009 » maxim tsigalko » musluman insan laik degildir » scatman