yerim yerim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yerim ben onu
  2. her yerim kas
  3. yerim
  4. yerim dar
  5. yerim seni
  6. helvani yerim
  7. yerim yok aldanmaya
  8. gidecek yerim mi var
  9. yerim canini
  10. yerim seni eti puf

© 2008 - uludağ sözlük

yerim yerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yerim yerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yerim yerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blok » rik smits » militarist ulkede beden dersi » disforik duygudurum » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » klon imhotep » aquafobi » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » dayan koca adam » timbuktu » apati » arto » sapkin bir beynin lobundan akanlar » tayyip e sok ceza » herkesgibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cry for the moon » rastgele ulke saldirisi » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » sozluk yazarlarindan aforizmalar » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » euro truck simulator » burdur » maske » medya canavari » gsstore org » sesli dusunuyorum ben » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » bir seylere inanma ihtiyaci » lavaboya kul dokmek » deb