yerel tv kanallari 

kapat
  1. özel tv kanallarının açılmasından bir süre sonra hayatımıza girmiş, 3 tarafı denizlerle çevrili memleketimi 4 koldan ablukaya almış televizyon şaheserleridir.

cnbc-e'yi veya mtv'yi izleyebildiğim için değil , kendilerini izleme şansına erişebilmiş olduğum için allah'ıma şükrettiğim ; çakma programlarıyla, dandiğin dandiği filmleriyle, kör bir kameramanın çektiğine dair derin şüphelere gark eden maç görüntüleriyle ve ve tabiki reklamlarıyla (bkz: yerel tv'lerdeki reklamlar) gönlümde taht kurmuş ve her daim o tahtta oturacak dehşet ötesi beyin tokatlayıcılardır.

memleketime gelince, annemi babamı kardeşimi görüp, kebabımı yiyip, şalgamımı içtikten hemen sonra koşarım en yakın tv'ye, açarım yerel kanallarımı , tamam derim, kendime geldim ya. dünya varmış. daha da ne diyeyim ben. *
    #1083260 (nickless cage, 31.12.2006 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yerel tv kanallari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yerel tv kanallari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yerel tv kanallari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirilmis kalemin ucunu geri takmaya calismak » silkelen ve kendine gel » manto » tulum » atta karin yigitte burun » aciyagulmek » cenabet cenabet oruc tutmak » kuba » eternal moonlight of autumn » saipsiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games