yerde bulunan 5 ytl yi karakola goturmek 

kapat
  1. ilkokuldan beri öğretilen "para, cüzdan buldun mu karakola götüreceksin" telkinini aklından çıkarmayan vatandaşın yapacağı güzellik. bu iş yapıldığında karakoldaki polisler size şaşkın gözlerle veya bıyık altından gülerek bakabilirler ama olsun. siz vatandaşlık görevinizi yerine getirmenin haklı gururuyla evinize gidersiniz. ancak bulunan parayı yoldan geçen trafik polisine vermek rüşvet deyudur diye riskli de olabilir. bu konuya azami derecede dikkat etmek gerekir.
    #3627221 (july4th, 06.07.2008 13:52)
  2. polislerin bi' paket winston almasıyla sonuçlanacak eylemdir.
    #3627226 (cellchuck, 06.07.2008 13:52)
  3. polislerin para üzerindeki parmak izlerinden yola çıkarak kriminal rapor hazırlanması suretiyle paranın gerçek sahibini bulacağı umuduyla yapılan vatandaşlık görevidir. * *
    #3627239 (july4th, 06.07.2008 13:54)
  4. alip harcamaktan daha doğru bir davranıştır. ancak polise değil de bir fakire versek daha doğru olur.
    #3627245 (CarpeDiem55, 06.07.2008 13:57)
  5. efendim usulen polis parayı* alacak kasasına koyacaktır.sahibi gelsin alsın diye parayı. 5 yıl kasasında beklettikten sonra sahibi hala gelip almamış işe bulunan eşyayı ilk başta bulup karakola teslim eden adama iade edecektir.

şimdi gelelim pratiğe, polis sizin ona verdiğiniz parayı siz çıkıp gittikten sonra cebine indirecektir. siz daha sonra geliğ sorduğunuzda sahibinin gelip aldığını söyleyerek olayı 5 yıl beklemeden kapatacaktır.
    #3627343 (kusmuk, 06.07.2008 14:21)
  6. +Abi 5 ytl buldum ama ben buna dokunamam yaa acaba camiye mi versem?
    -Yaa oğlum ne sığır adamsın sen allah bilir yerde cüzdan bulsan polise götürürsün.
    #3627419 (40iki, 06.07.2008 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

yerde bulunan 5 ytl yi karakola goturmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yerde bulunan 5 ytl yi karakola goturmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yerde bulunan 5 ytl yi karakola goturmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aykupetto » hz isa » uludag sozluk » odada ikinci bir sivrisinegin varligini fark etmek » milan baros un fasist olusu » unutulmayan dizi replikleri » karakalem » equinox » mario kasun » ankara nin icki timleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games