yepyep 

kapat
  1. street fighter da chun lee'nin tekmesini aşağı yukarı seri bir şekilde sallayarak rakibini tırırırır şeklinde sarsarak 2-3 saniyelik şoka girmesine yol açan güzide hareketidir.
    #408062 (KeviN, 09.07.2006 12:45 ~ 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

yepyep başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yepyep ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yepyep nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» instituto cervantes » yiyecek » the chosen pessimist » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » ergenekon cetesi » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » gece iskencesi » reich » calismayana ekmek yok » alt beyin » demonstration » muhafazakar aylar » dun gece avatarini optum de yattim » roman shirokov » fenerbahce taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tesettur icine g string giyilmesi » asteni » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » servet cetin » goncoloz » maltepeli aslanlar » desmodus rotundus » itu sozluk » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » 20 watt » autogynephilia » halayin soldan saga cekilme prensibi » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » yolun basi » milla jovovich