yenimahalle mit lojmanlari 

kapat
  1. -vay Osman abim Simitler taze mi?
    +senden daha tazeler delikanlı.
    -çok şakacısın be abi. Sen nerede oturuyordun Osman abi?
    +yenimahallede.
    -yok yok Vallahi biliyordum. Hani insan bilir söyleyemez ya işte oldu bana. 00 kaçsın abi?
    +kaybol lan. Simitçiyiz diye yenimahalle çocuğuz diye hep aynı espri. Yeter lan.

Fikir süper. Üst düzey yetkileri bir araya toplayalım koruma daha kolay olsun. Olsun da bu şaşa bu gösteriş niye? Nerede kaldı o gizem o gizlilik? Siz baya kale inşa etmişiniz yetmez gibi adını mit lojmanları koymuşsunuz.

-valla çok iyi oldu ayten hanım böyle. Sürekli bir araya gelelim. Komşuyuz ama hiç gidip gelmiyoruz.
    +öyle gerçekten. Tanışmak açısından önemli.
    -sizin bey ne iş yapıyordu.
    +simitçi. Sizinki?
    -hat dogçu. Amerikadan yeni gelince bi uyum sorunu oluyor işte böyle.
    *hanımlar birbirimizi kandırmayalım. Ajan karılarının altın günündeyiz gerçek bu.

tanım: ankara yenimahallede bulununan Milli istihbarat Teşkilatı çalışanlara ait lojmanlardır. böyle lojmanım olsun tuvalet bile temizlerim ben.

http://www.mit.gov.tr/sosyal.html
    #4248145 (nirolis, 18.11.2008 19:10 ~ 20:00)
  2. (bkz: dostum mit demişsin de bunlar göt gibi ortada)
    #4248275 (eraserhead, 18.11.2008 19:45)
  3. - mit lojmanlarında inecek var kaptan!
    + ahahaa, fısıldayarak söyleseydin bari. dolmuştaki herkes duydu senin mitci olduğunu. ahahaa. lan mit lojmanı ne yaa? sizin gizli olmanız gerekmiyor mu?
    - ulan söylemiyiim diyorum ama dayanamıycam. bak bilader, ben mitçi değilim.
    + ahaha, ben de dolmuşcu değilim aslında.. ne işin var ya her akşam lojmanlarda iniyon?
    - bundan 4 sene önceydi. ve siyah takım elbiseli zebellah tipli biri geldi. bi anahtar verdi v sen artık lojmanda kalacaksın, bn de burda dedi. evleri değiştirdik yani.
    + vay anasını!
    - yaa, ne sandıydın totoş!
    #4248339 (nikim yok benim, 18.11.2008 20:01)
  4. + müdürüm eve yine fatura yollamışlar. olmuyor yani böyle. sözde mit ajanıyız adsl faturasında çatır çatır adım yazıyor.
    - msnde karıları soyarken "mit ajanıyım" diyorsun ama...
    + ...
    - mittir git şimdi. naş!
    #4248382 (rakimalboga, 18.11.2008 20:12 ~ 20:19)
  5. her gün önünden geçtiğim, kalın duvarlarla çevrili olan, milli istihbarat teşkilatı çalışanlarının ikâmetgah ettiği binalardır.
    #4248383 (tool, 18.11.2008 20:12)
  6. askeri lojmanlardan kapsamlı olabilecek tek lojman sanırım mit lojmanları. çay bahçesi, kafesi, pek ufak sayılmayacak bir alışveriş merkezi, yürüyüş ve spor alanları, tam ortasında çevresi ağaçlarla çevrili müsteşarın özel konutuyla gayet sıkıcı bir büyük site görünümünde. gittiğim misafirlikte gördüm ki kadınlar iç hattan dedikodu yapmaya tırsıyor. balkona çıkıp çok ötelerdeki müsteşarın evini dikizlerken "aman dikkatli ol misafirsin o yöne çok fazla bakma dikkat çeker" diye uyarı aldım ki paranoyanın son noktası, belki bizim ahbaplarda bi arıza vardır bilemedim.
    #4254707 (lilium inter spinas, 20.11.2008 04:26)
  7. -recep senin burada olacağını biliyordum.
    +canım burada simit daha çok satılıyor o yüzden.
    -bana yalan söyleme recep. Taa mamaktan yenimahalleye satış iyi diye geldiğini söyleme.
    +öyle deme sevdiceğim bak bir kol sattım.
    -sen simitçisin recep mit ajanı değil. Bildiğin simitçi. Bu lojmanların önünde simit satarak asla fark edilmeyeceksin.
    +sen öyle zannet. Geçen birisi ''şefim kolay gelsin dedi.'' fark edileceğim biliyorum, bir gün bu lojmanlara simit satmaya değil yatmaya geleceğim.
    #4514806 (nirolis, 13.01.2009 11:59)
  8. akp' nin % 67 oy aldığı mahalledir, hemen bişey mi demek istiyon der gibi bakmayın canım.
    #4514825 (susarsam konusmam, 13.01.2009 12:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yenimahalle mit lojmanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yenimahalle mit lojmanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenimahalle mit lojmanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yenimahalle mit lojmanlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.