yenilis 

kapat
  1. daha önceden burada bulunan ama sonradan ne hikmetse kaybolan çok güzel bir edip cansever şiiri.

Açılmamış bir şarap şişesiydim
    Ki öyle kaldım
    Acımı köpürtmedim
    içime sağdım
    Gözyaşlarımı göstermedim
    Ki sildim
    Özgürlüğüm beni tutsak düşürdü
    Başaramadım

içimde kara kara bulutlar sallandı
    Ki sallandılar
    Dışarı yağamadım

Ve yenildim ve sustum

http://www.siirdostu.com/...dip_cansever/yenilis.html
    #1321556 (stockton to malone, 19.02.2007 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

yenilis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yenilis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenilis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceketi cikartiktan sonra havada sallayip firlatmak » bu alemi goren sensin » ufuk bigay » aha ben de geldim » lala huseyin pasa hamami » kimliksiz halde polise yakalanmak » birbirine benzeyen unluler » mahir cayan in ergenekon orgutu uyesi olmasi » resul balay » eski sevgilinin eski sevgilisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci