yenilik 

kapat
  1. sakin sessiz, kendi halinde akıp giden hayattan şikayet eden insanın başına gelen oh olmasi durumudur.
    (bkz: kendime yeni bir ben lazım)
    #950330 (pasifagresif, 04.12.2006 22:23)
  2. " 'yenilik' yerine 'şimdilik' gibi bir kelime kullanmayı tercih ederim. yenilik çok aldatmaca içeren, sığ bir kelime. ama şimdilik sadece şu anda olup biteni ifade ediyor.üstelik şimdiki zamanda olmak geçmişle, hatıralarla, önceki keşiflerle ve eğitimlerle, kültürle ters düşen bir durum değil.yani fesefi olsrsk bakarsak yaptığım müziğin hem 'şimdi'ye hem de geleceğe yönlendiren bütün geçmiş olayların tümüne ait olduğunu hayal ediyorum.
    bence ''yeni' anlamsız bir kelime. bir pazarlama klşesinden başka bir şey değil.eş anlamlılarından da hoşlanmam; 'orjinal' mesela.asla " yeni " olunmaz ama mesela " yenilenmiş " olunabilir.

nikolai galen
    #2059853 (ditty, 03.08.2007 00:18 ~ 00:25)
  3. bir duruma başka bakış açısıyla bakmak.
    (bkz: yeni soluk)
    #2301695 (zdnly, 12.09.2007 01:14)

© 2008 - uludağ sözlük

yenilik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yenilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gobekli tepe » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » parantez » ziya » nazim hikmet ran » sarkici pamela pamela mi pemila mi sorunsanli » basbakani seven cocuk » kezban paris te » salatalikla masturbasyon yapmak » aydan siyavus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci