yenilen pehlivan secime doymaz 


kapat
  1. normal insan olarak bizlerin hayatı 23 temmuzdan sonra normale dönecek, belki de dört sene sürecek vaatsiz ve mitingsiz bir hayata başlayacağız.

    ama seçimde istediğini alamayan siyasiler için durum hiç de öyle olmayacak. müsabaka sona ermiş ve bunlar kaybetmişlerdir. ama onlar, mutlaka bir kulp takmaya çalışacaklar, hırslarından uykuları kaçacak, "kahve taştı ocak battı", "otobüsün lastiği patladı", "yer buz tuttu", "ah şu siyonistler", "dış mihraklar" gibi bir sürü bahaneler uyduracaklar! bir sonraki seçimde tek başına iktidar hayalleri kuracak, daha hemen 23 temmuzda erken seçim isteyeceklerdir. gerçekleri görmekten kaçacak, et ve butlarının farkına yine varamayacaklardır.

    evet, bu pehlivanlar için bir sonraki seçime kadar geçecek olan zaman hiç huzurlu olmayacaktır.
    #1972653 (zarth vader, 20.07.2007 14:58)

© 2008 - uludağ sözlük

yenilen pehlivan secime doymaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yenilen pehlivan secime doymaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenilen pehlivan secime doymaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matthew fox » 2008 fanta genclik festivali antalya » iceriden kiyidan konusmalar » fm diyorsa dogrudur » maurice evans » boya kalemi » antonios nikopolidis » bekir coskun » ilimli islam » olen kisinin ardindan girilen entry i oylamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci