yenile 

kapat
  1. yeni mesajı sabırsızlıkla beklerken eskitilen buton.
    #244456 (the kene, 14.05.2006 19:49)
  2. artık bu butona bastığımıza sozlukte bıraktıgımız sayfayı aynen bulabiliyoruz.
    ya sacmalıyorum ya da bu özellik eskiden yoktu.
    #335462 (can, 10.06.2006 20:51)
  3. masa ustundeyken fareye sag tıklanması sonucu ıkıncı sırada karsımıza cıkan secenektır.
    #599949 (painkiller, 02.09.2006 12:45)
  4. özel mesaj fasilitesinin içinde, gönder butonunun yanında yer alan hede. yeni mi eklendi, eskiden beri var mıydı inanın bilmemekteyim. şimdi farkettim * .
    #1531449 (kutupsal form, 15.04.2007 23:26)
  5. masaüstünde herhangi bir iş yapıyorsanız ya da yapacaksanız, çift tıklamadan sonra açılmasına kadar geçen sürede en az bir kez mouse ile yapılan eylemdir.
    ya da ne yapacağınıza karar vermeye çalışırken ardarda durmadan yaptığınız eylemdir.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    #1531489 (iceri terligi, 15.04.2007 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

yenile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yenile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elfen lied » cunku esegin zikinden dolayi » cahil » bir muhendisin hayati » onur kaya » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » seri eksi oy veren ibne » cry for the moon » hayat ne cabuk geciyor » dan jacobs » butunluklu algi » karakolda ayna var » gotumuzde ergenekon parmagi » cognitive » su icememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trans siberian orchestra » eskimolar turk mu sorunsali » yakin dogu universitesi tip fakultesi » spanish lesson » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » cok yorgunum » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » itu sozluk » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » actigi belalti basliga paso entri girmek » dizartri » viski sisesine cay doldurmak » tanriya acik mektup » askinla » hursit tolon