yeniden dogup gelsem 

kapat
  1. şebnem ferahın kadın albümündeki 08 nolu parça.

al beni istersen sevgim içimde
    gökyüzüm masmaviçığlıklar gökyüzümde
    al beni yanına dünyadan koru
    yeniden öğret dünyadaki yolu tanrım

hayalim var ümidim çok
    sebebim var dönüşüm yok

yeniden doğup gelsem
    çocuk kalır büyümezdim
    açılan penceremden
    yine seni severdim

al beni istersen sevgim içimde
    gökyüzüm masmavi çığlıklar gökyüzümde
    al beni istersen korkum içimde
    umudum isyanda isyanım karanlıkta
    #9676 (dis kapinin mandali, 14.01.2006 17:49)
  2. kadin albümünü en güzel parçası.basit ve bilinmiş bir tabirle türk rock müziğinin kilometre taşlarından*
    #136387 (berbay, 28.03.2006 15:32)
  3. -yeniden dogup gelsem
    -şerafettin olmaz dedim.ver miy cemmmm
    #136430 (karga, 28.03.2006 15:58)
  4. eğer bir angutluk yapmıyorsam girişi ratm'ın killing in the name of un girişine benzeyen şebnem ferahın nadir rastlanan vasat şarkılarından bir tanesi.
    #2807390 (suicidal imbecile, 08.01.2008 14:06)
  5. harika bir sebnem ferah parçası.
    #3068404 (ebaturab, 28.02.2008 00:14)

© 2008 - uludağ sözlük

yeniden dogup gelsem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeniden dogup gelsem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeniden dogup gelsem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erik olof mellberg » cahil secmen » sigara » ecayip heyvanlara benziyirsen » sehirler arasi otobus yolculugunda izlenen filmler » sahici » sbs ye giren sozluk yazarlari » oss ye gec kalan insan » irina » hardest a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci