yenicag gazetesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yenicag gazetesi
  2. yenicag gazetesi alalim kampanyasi
  3. yenicag gazetesi okuyup soven insan
  4. yenicag tv
  5. yenicag
  6. grup yenicag
  7. yenicag felsefesi
  8. yenicag tv nin yayinina son vermesi
  9. taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak
  10. vakit gazetesi vs zaman gazetesi

© 2008 - uludağ sözlük

yenicag gazetesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yenicag gazetesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenicag gazetesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » sara jay » dilber kocarslanli » baslik sayi uyumu » limit » starfucks » dinsizlesiyorum muntazaman » insan kurban etmek » sevgilinin olmesi » suriye » elektrik » ben melamet hirkasini » cagrisim » erol iyibozkurt » tesettur icine g string giyilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran baslik yonlendirmeleri » bilinc » scurtel » no tanri no cry » kurt ulumasi » agresyon » cassiopeia » eglenceye eslik edememek » pulitzer odulleri » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » ergenekon cetesi » michael paget » ask i virane » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » halkina kufreden basbakan