yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar 


kapat
  1. sözlükte yeni yazar olan arkadaşların, bilmediği veya yanlış bildiği konuları aydınlatmak amacıyla açıklanan, belgesiz gerçeklerdir.

    karma nedir?: örnekle açıklayayım, mesela bir dişi uuser moderasyona, "oxvund'un entrylerine hastayım, kendisiyle samimiyeti ilerletmek istiyorum" diye mesaj atarsa oxvund'un karma puanı 1 artar. bu mesajı erkek kişisi atarsa, karma puanı 1 eksilir. dolayısıyla sözlükteki kendisini teşhir etmiş kızların karması genellikle eksidir. karması eksi olan erkeklerin ise acil olarak sözlüğü terketmesi tavsiye olunur.

    silik yazarlar kimlerdir kendilerine nasıl ulaşabiliriz?: moderasyon tarafından sır gibi saklanan karma listesi, sözlüğü bırakan silik yazarlara detaylı olarak ulaştırılır. ve bu yazarlar, sözlük yazarlığı sonucunda kazandığı karma puanlarıyla, dilediğince gönül eğlendirme hakkına sahiptirler. karması yüksek, iyi yazarların sözlüğü birer birer terketmesinin sebebinin ne olduğunu sanıyordunuz?

    online listesi ne işe yarar?: son derece faydalı bir kaynaktır. misal ben, online olup olmadığım konusunda tereddütlerim olduğunda, derhal online listesine bakarak durumumu öğrenebiliyorum.

    server durumunun kime faydası vardır?: zall'ın "ulan şahane sözlük ortamı kurduk ama 2 yıl oldu hala tek bir kız bile düşüremedik, şöyle esrarengiz bir şeyler yapayım da karizmam tavan yapsın" diye düşünmesi neticesinde sağ frame'e eklediği, aslında kendisinin de bir bok anlamadığı anlamsız sayılar bütünüdür.
    + bak canım, bu da server durumu. ben hazırladım...
    - kimbilir ne kadar önemli bir şeydir bu, sana direk vermek istiyorum zall...

    sözlükteki sosyal aktiviteler nelerdir?: zirve adı altında bir takım sosyal yakınlaşma günleri düzenlenmektedir. bu zirvelere katılabilmeniz için hesabıma cüzzi bir miktar para yatırmanız gerekmektedir, kontör de olur... tamam lan bir şey istemiyorum, beni de çağırın yeter...
    #4305735 (Oxvund, 01.12.2008 20:12 ~ 14.01.2009 00:33)
  2. + okyanus altındaki fiber kabloları döşeyen firmanın adı nedir?
    - hakan plastik
    + böyle mi döşenir lan o kablo, sıçtılar bağlantının içine.
    - zzzzzzzzzzttt. bağlantı gitti yine vay mnakoyum.
    #4305749 (jakobenlerin sonuncusu, 01.12.2008 20:15)
  3. soru: açtığım başlık sol frame'de gözükmemektedir, eski yazarlara öncelik mi tanınmaktadır?

    cevap: açtığını sandığınız başlığın altına entry girmelisiniz..
    #4306275 (Oxvund, 01.12.2008 22:03)
  4. soru: eko le pew reloaded isimli uuserin hayranıyım. ona bitiyorum, hastasıyım ne yapmam lazım?

    cevap: özelden bi mesaj at. uslu bi çocuk olusan o seni bulur.
    #4306282 (eko le pew reloaded, 01.12.2008 22:05)
  5. -entrylerimde hiç artı oy göremiyorum sebebi nedir?

    + onlar gibi takıl hayatını yaşa. unutma ki sen de bir potansiyel seovisin.
    #4306551 (alonejuveline, 01.12.2008 22:53)
  6. - abi burda karı kaynıyomuş doğru mu ?
    - tabii olm kıyamet.
    - veriyolarmış da abi ?
    - almasını bilene vermeyecek yok olm.
    - nasıl abi ?
    - neslini ziktiğim nesline çektin demi.
    #4306573 (rakıbalık, 01.12.2008 22:55)
  7. +aylardır yazarım ama ne kimse nick altı entry giriyor ne de popülerim ne yapmam lazım?
    -saçma sapan bi konu bul. mesela en çok rağbet göreni fakirlere saldırmak. fakirleri aşşağılayan başlıklar aç.
    #4306698 (folie a deux, 01.12.2008 23:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar. Copyrights of the articles are belong to their authors.