yeni tanisilan kizin ben seni sonra ararim demesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeni tanisilan kizin pazartesi gel basla demesi
  2. ben seni ararim
  3. sen caldir ben seni ararim
  4. arkadas ortaminda tanisilan kizin paylasimi
  5. hataliysam caldir ben seni geri ararim zihniyeti
  6. yeni tanisilan insan
  7. yeni tanisilan kiza merhaba demek
  8. yeni tanisilan kiza sorulacak sorular
  9. yeni tanisilan biriyle yalniz kalmak
  10. yeni tanisilan kiza asik olmak

© 2008 - uludağ sözlük

yeni tanisilan kizin ben seni sonra ararim demesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni tanisilan kizin ben seni sonra ararim demesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni tanisilan kizin ben seni sonra ararim demesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » zeynep gunay » animal instinct » night ranger » hazreti muhammed » seriatci basketbolcu » i will always love you » alkollu halde araba kullanmak » yasamsal tespitler » ikiyuzlu ateist » you can t do that » viski » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » gunun ilk isigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agrypnie » batuhan karadeniz » wall e » no tanri no cry » krystal summers » zamana ve mekana gore degisen seyler » 3mo amjha » nazim hikmet e nazim usta demek » hifzi topuz » apraksi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » onur kaya » eglenceye eslik edememek » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler