yeni sevgilinle aran nasil 

kapat
  1. ilişkileri bitmiş iki sevgilinin tren garında karşılaşıp birbirine sormaya cesaret edemedikleri sorudur. cesaret edenlerde vardır tabi.

- muraaatt!!!
    + cevap vermicem ayşin hatırlıyorum ne zaman muraattt dediğinde efendim desem koyumda turat derdin.
    - hatırladın demek.
    + hiç unutmadım ki. (sessizlik) nereye gidiyorsun?
    - arkadaşım gelcek onu bekliyorum. sen?
    + benimde arkadaşım gelcek. (titrek titrek) gelen sevgilin sanırım.?
    - hmm evet murat.
    + anladım. aranız nasıl peki?
    - fena değil işte alışmaya çalışıyorum. yani senden iyi olmasın süper. hem ayakları da kokmuyor. sabah uyanınca dişlerini fırçalıyor ağzı da kokmuyor senin koca ağzın gibi. düzenli bir çocuk. çıkardığı boxerını-çorabını kokusu geçsin diye buzdolabına değil, çamaşır makinasına atıyor yıkansın diye. ayrıca sırf bir alana bir bedava diye cornetto alıp küçüğü bana verip büyüğünü kendisi de yemiyor. parası yoksa meybuz alıyor yemeye önce ben başlıyorum eriyince kalan sulu kısmını da ona veriyorum hiç şikayet etmiyor. aramızda geçenleri de arkadşlarına anlatmıyor. yani ertesi gün gelip yenge maşallah diyen hiçbir arkadaşı yok. iyi çocuk yani.
    + inşaata topum kaçsa daha iyiydi amk.
    #4301470 (h2so4, 30.11.2008 17:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yeni sevgilinle aran nasil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni sevgilinle aran nasil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni sevgilinle aran nasil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni sevgilinle aran nasil. Copyrights of the articles are belong to their authors.