yeni sevgilinin yeni sevgilisine asik olmak 

kapat
  1. yeni sevgilinin bulduğu yeni sevgilisine karşı yüce duygular beslemektir.

yeni sevgili ne zaman kendine yeni bir sevgili bulmuştur? Peki şimdi bu yeni sevgili eski sevgili midir yoksa ilişkinin boyutu mu değişmiştir?

Bir görüşe göre de yeni sevgilinin yeni sevgilisi teorik olarak yine kendiniz olacağınızdan bir paradoks meydana gelmiş, bu da zamanda bir kırılmaya sebep olmuştur.
    #2293976 (KIZILMASKE, 10.09.2007 17:22)
  2. kendi kendine aşık olmaktır. tanıdık geldi bana...
    #2293978 (karga, 10.09.2007 17:23)
  3. (bkz: narsisizm)
    #2293980 (sosyalpenguen, 10.09.2007 17:23 ~ 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

yeni sevgilinin yeni sevgilisine asik olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeni sevgilinin yeni sevgilisine asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni sevgilinin yeni sevgilisine asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den cecenistan a savasmak icin giden genc » groovetechnology vol 1 3 » teravih namazina gidilen camiye damsiz girememek » hicbir zirveye katilmayan yazar » sevgiliyi arkadasla opusurken gormek » 18 eylul 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » shadowland » spoiler nedir bilmeyen yazar » yonerge » dokunulmazlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games