yeni safak okuyup kanal 7 izleyip imana geliyorum 

kapat

1. Dini bütün olmanın ve o bütünlüğü muhafaza etmenin içte duyulan ve içte yaşanması gereken inanç ile mümkün olacağını idrak edemeyen bir yurdum insanının; çevresine, ilişki içinde olduğu diğer insanlara, eş dost ve ahbaplara göstermelik ve yapay tavırlar içerisine girip, sahip olduğu için övündüğü Müslümanlığını ona sahip olduranların başında gelen olarak, yeni şafak gazetesi ve kanal 7 olduğunu kendini yırtarcasına haykırma moduna girme ertesinde beliren, kişinin imana gelmesini ve bir anlamda doğru yola girmesini bu iki yazılı ve görsel zihin yıkama pardon iletişim sağlama aracına borçlu olduğunu dile getirmenin bir yöntemi olup, bu iki din borazanı oldurulan yapının izlenmemesinin günah ve izlemeyenlerin imana gelmek bir yana imandan uzaklaşacakları yönlü bir yargıyı üstü kapalı bir üslupla ima etmek için sarf edilen sözdür.

yeni şafak okuyup kanal 7 izleyip imana geliyorum, diyen birisini dikkate alıp ona itibar edip denileni yapacak birisinin geleceği, imandan çok bir kumpasın oltasına takılan solucanı hüplemesi sonucundaki oltaya gelmektir, sol tahlilde.

imana öyle gazete okuyup, televizyon izleyerek gelinecekse şimdiye kadar gelenler gidenleri aratmayacak kadar çok olurlardı. Yok, ben Müslüman bir ülkede ve toplum içinde fark edileyim, ilgi göreyim, itibar kazanayım ve insanlara mesaj vereyim gibi kaygılar eşliğinde bu laf ediliyor ise, eden kişinin ne Müslümanlığı kalır ne de imanı. Kalacak tek şey hinliği, cingöz Necatiliği ve tak iyesidir.

yeni şafak da kanal 7 de ülke insanının dini duygularına oynayan ve belirli bir partinin borazancılığını yapan kuruluşlardır ve onların bireyleri götürecekleri tek yön geçmiştir, gelecek değil.

lakin, günümüzde geçmişin hayaletine duyduğu özlem ile yanıp tutuşan o kadar çok insan vardır ki, gelecek ne yazık ki sadece; geleceğe bakan ve ileriye yol almak isteyip azınlık oldurulan insanlar için gidilecek bir yol olmuştur. Aksi istikamete sapanların akıbeti, torunları oldukları suretleri sırtından bıçaklayanların dizlerini dibinde oturmak olacaktır.
    #1882433 (bluevelve, 08.07.2007 14:11)
  2. yanlış bi harekettir. zira bir televizyon kanalı ve bir gazete insanı imana getirmez. insan allah'ın emir ve yasaklarına uyarak iman eder. fakat şöyledir ki insanın nefsini köreltecek magazin sayfaları olan, bulvar gazetesi gibi sayfa sayfa cıbıldak bayan resimleri veyahut her dert çözülmüşte elemanın kuşu kalkmıyormuş diye ihtiyac duyulan haydar dümen sayfaları, gazeteyi yonja sanıp yurdum abazalarını birbirlerine kaktırma ihtiyacı duyan bir gazeteyi okumaktansa kendi inanç ve düşüncelerine uygun gazeteyi okumak ve aynı şekilde o kişiye ters gelen yayınlar yapmayan bir televizyon kanalı izlemek iyidir. tıpkı kendi inanç ve düşüncelerine uygun olduğu için bir insanın cumhuriyet gazetesi okuması, ulusal tv izlemesi gibi.
    (bkz: elma)
    (bkz: armut)
    #1882499 (eaglemre, 08.07.2007 14:24)
  3. kendi özünü arayış içinde olan insanın "aha bişey buldum artık buna tapmalıyım" faaliyetidir.
    #1882514 (tellioglu, 08.07.2007 14:26 ~ 14:27)
  4. (bkz: ne olursan ol gel)
    #1882526 (nazo gibisi, 08.07.2007 14:28)
  5. (bkz: cumhuriyet okuyup kanal türk izleyip laik oluyorum)
    #1882575 (ismini vermek istemeyen yazar, 08.07.2007 14:35)
  6. kanal 7 bünyesinde çalışan birisi olarak, öyleyse biz topluca ereceğiz diye beni düşündüren söz.* bu sözü sarf eden bünye bundan 10 yıl önce bu lafı söylemiş olsaydı eğer, bir nebze de olsun katılırdım belki. çünkü o zamanki yayın anlayışı ile bugünkü yayın politikası arasında dağlar kadar fark vardır. kanal 7 izleyerek imana geliniyorsa diğer televizyonları izleyenler nereye geliyor diye sormak istedim kendi kendime!..
    #3753289 (junior, 01.08.2008 03:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yeni safak okuyup kanal 7 izleyip imana geliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni safak okuyup kanal 7 izleyip imana geliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni safak okuyup kanal 7 izleyip imana geliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni safak okuyup kanal 7 izleyip imana geliyorum. Copyrights of the articles are belong to their authors.