yeni nesil ata sozleri 

kapat
  1. günümüzde bazı kelimeleri değiştirilmiş fakat anateması aynı olan atasözleridir.*
    edit: atasözü kelimesi başlıkta ayrı yazılmıştır. özür dilerim. moderatörlerden düzeltmelerini rica ediyorum.
    #3719897 (Alcapon, 25.07.2008 18:48 ~ 18:51)
  2. (bkz: iti an belediyeyi ara)
    #3719908 (macerayisevenadam, 25.07.2008 18:50)
  3. Götü ossuruklu olan bahaneyi fasülyede arar.
    öyle döte böyle tarrak.
    sıkma canını okşa patlıcanını
    donunu düşüren kahraman olamaz.
    #3719946 (President Evil, 25.07.2008 18:58)

© 2008 - uludağ sözlük

yeni nesil ata sozleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni nesil ata sozleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni nesil ata sozleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» peruk » bugunun isini yarina birakmayan seovi » birine guzel derken allahin varligini kabul etmek » devletin dine baskisi » tahtirevan » cassio de souza soares lincoln » jigga » edepsiz komedya » yanlis anlasilmis sarki sozleri » pkk » stevemcqueen » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » piercing » tutun icen ogrenci » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayattaki kucuk mutluluklar » seinfeld » ahmet altan » vin diesel » yengec burcu » ipod u olup kullanmayan superzeka » zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » msn namustur » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » yazarin kimligini ifsa etmek » bayraktar karakolu » deusozluk adminleri » hefeweizen » iron maiden » anuite