yeni kurus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 85 yeni kurus
  2. 1 yeni kurus
  3. 10 yeni kurus
  4. 5 yeni kurus
  5. ekmegin fiyatinin 85 yeni kurus olmasi
  6. vatan gazetesi nin 10 yeni kurus olmasi
  7. ekmegin fiyatinin 50 yeni kurus olmasi
  8. elli yeni kurus un altin olmasi
  9. 5 kurus indirim yapip sonra 8 kurus zam yapmak
  10. 457 ytl 63 kurus

© 2008 - uludağ sözlük

yeni kurus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni kurus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni kurus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joe burrus » baslik sayi uyumu » nefes alamamak » andromimetophilia » page hamilton » gulun kokusu vardi » disortografi » jean amerika nin salvaridir » dunyanin en yasli bakiresi » 9 crimes » adam olacak cocuk » arjen robben icin alternatif meslekler » hell s kitchen » yabancica » burak ile levent » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » master of puppets » cherry » zendostluk » nurel » not seni seviyorum » ispanyolca » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » pure » when the smoke is going down » masal » bag it up » scurtel » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » medya canavari » jim dunlop