yeni isin ilk gununde eski is yerini kotulemek 

kapat
  1. aklı başında hiç bir insanın yapmayacağı şey. tecrübe farkı.
    (galapagoslu iguana, 08.05.2008 13:56)
  2. yeni işten de kovulma sebebi.
    (hanim kos klavyemi getir, 08.05.2008 13:57)
  3. boş ama güzel bir bakınız oldugu için dolduracagım ben bunu.

genelde herkesin yaptığı, bir ortama yaranma sinsiliğidir bu. "bakın ben de sizdenim" kabullenme isteğinin dile getiriliş biçimidir biraz da. genelde iş yerindeki güzel bir hatunla iletişim kurulurken yapılır.

- siz bordroları müdüre imzalatıyorsunuz değil mi ayşe hanım?
    - yoooo
    - ay ne güzel yeaaaa, bizim eski iş yerinde illa imza isterlerdi. analarını sikeyim hepsinin.
    - çüş be.
    - evet abarttım galiba. öğle yemegi?
    - mesgulum.
    - senin de amına koyım.
    (feri ats, 08.05.2008 13:58)
  4. + yeni işiniz hayırlı olsun ferhat bey şirketimize yararlı olacağınızı umuyoruz.

- ehehe sağolun hayri bey benim geldiğim yerde böyle nazik davranmazlardı bana bir sekreter vardı selma diye suratsızın tekiydi memeleri de sarkıktı üstelik. bi çaycımız vardı hüseyin diye afedersin ama g.toşun tekiydi hiç sevmezdim bulaşık suyu gibi çay verirdi i.nenin oğlu. patronum olacak hayvanatı hiç saymadım dikkat ederseniz. o puşt yüzünden hayatımdan 10 sene gitti ya. keyif pezevengi ya. bak yine sinirlendim şimdi.

+ ferhat bey size biraz şirketi gezdiriyim. bakın burası çıkış kapımız. üstünde osmanlı döneminden kalma kabartmalar var tam bir sanat eseri. bi çıkın da inceleyin. hadi.
    (otep shamaya, 08.05.2008 14:24)
  5. mapushanede ahcının yanına yamak girildiğinde yapilmasi gayet normal olan şey.

(bkz: ahanda patronu furdum)
    (mulayim, 08.05.2008 14:25)
  6. profesyonellerin yapmayacağı şeydir.

tanım: amatörce bir yaranma biçimi.
    (filozofil, 08.05.2008 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tribunden iner mezara girerim » erdem akakce » ani harabeleri » the girl next door » opera » stiletto » meleklerin cinsiyeti » smokinin recep tayyip erdogan a doydugu an » girne » the bank job » eski bir fincan » ben seni hak etmiyorum » cehennemi kundaklayan » bir ezigin gunlugu » alternatif spam mail senaryolari » 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk » vtec » entry ve nick uyumu » ateist volkswagen » kuskus » inat » parfum » annabell lee » auguste comte » deja loin » seks diyeti » rapidshare happy hours » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » zencinin mali beyazin cenesini yorar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa