yeni gelmis yazara nick alti yazan kimse 

kapat
  1. siyanürle altın arayan herifler gibi yazılmamış nick altı arayan, kişiyi tanımadıkları halde hakkında yazılar yazan kişilerdir. yeni gelenleri nasıl buluyorlarsa, harbi işlerinde iyiler demekki.

hep aynı zımbırtıyı yazarlar ama. hoşgeldiniz, yok yeniden hoşgeldiniz. ulan saftirik sana mı kalmış. sanki ev sahibisin mına koyum. amaçını bilmiyorum mu sanıyorsun. aklın sıra sözlükte çevre yapcan. sözlükte çevre ne yahu, git insanları izleyip çekirdek çıtla.

bi de bozulmamış nick altı bulan kişinin altına utanmadan aynı bkz'ı veren herifler var. hoş geldiniz yazıyor. aklı sıra ne olcaksa.

belki yeni yazar hatundur falan diye umuyor herhalde. yoksa insan neden tanımadığı birine yazar ki.

ayrıca: (bkz: nick alti yazilmis entry icin nick aramak)
    #3367537 (bi biskreme verdim, 07.05.2008 13:57)
  2. (bkz: entrylerini begendigim seker insan)
    #3367544 (karin, 07.05.2008 13:58)
  3. misafirperver insandır, belki de gelen insana kendini daha iyi hissettirmek isteyendir.
    #3367568 (koko, 07.05.2008 14:03)
  4. sözlük yazarlığına evrilimi yarım kalmış forum kişisidir.

Forumlarda böyle tipler demirbaştır. Her başlığın altında seksensekiz tane "eline sağlık" ibaresi görebilirsiniz. Yorulmazlar, bıkmazlar, acıkmazlar hamuğaguyuuum.

Ben zaten bu kişilerin gizli bir yeni yazar bul butonuna sahip olduklarını düşünmekteyim. Basıyor tak buluyor adam, dayıyor hosgeldinizi.

Bir de o hosgeldinizleri görünce ister istemez gözümün önüne smokin giymiş, elinde içki tepsisiyle kaydı tamamlanan yazarı karşılayan teşrifatçılar geliyor.

ne biçim bi memleket lan bu...
    #3367569 (KIZILMASKE, 07.05.2008 14:03)

© 2008 - uludağ sözlük

yeni gelmis yazara nick alti yazan kimse başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeni gelmis yazara nick alti yazan kimse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni gelmis yazara nick alti yazan kimse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zindanbaba turbesi » september » sigarayi birakmak » kahtali mici ile bir tas attm pencereye dihh dedi » modern wc » makarna bile yapamayan yeni nesil kiz guruhu » asansor takim olmayacagiz » ceketi cikartiktan sonra havada sallayip firlatmak » is gorusmesi » gaza getiren karma isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci