yeni cami avlusunda 

kapat
  1. hüseyin turan' ın seslendirdiği güzel türkümüz. şu günlerde dinlenilebilecek en anlamlarından.
    #2519541 (silte, 26.10.2007 12:21)
  2. sözleri söyledir;
    yeni cami avlusunda ezan sesi var
    ezan sesi değil be annem sevdiğimin yası var
    yeni cami avlusunda ezan sesi var
    ezan sesi değil de be annem sevdiğimin yası var

eller bana ağlamaz be annem
    kara yazma bağlama
    bir sevdiğim bir de güzel annem
    buna yürek dayanmaz

Tabutumdan al kan akar
    Cümle alem bana bakar
    genç ölümüm yürek yakar,
    dayan sevdiğim dayan...
    #2520971 (silte, 26.10.2007 19:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yeni cami avlusunda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni cami avlusunda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni cami avlusunda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni cami avlusunda. Copyright of the articles are belong to their authors.

» esfele safilin » ajax cape town » feristah ruh » facebookta pokelenmek » trafik kazasi » chp nin dini siyasete alet etmesi » sari cizme » erdal celik » butona kopca demek » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » gokhan gonul dostlari » ordekbasi » kendi sildiklerim » topshop » hocaniz mancini golcunuz oliviera » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mavi defter internet dergisi » scream » erkegi bozan seyler » obatala » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » cemaat evi » harbi » ork » vicky cristina barcelona » kriz enlemesine gecti » sut ile sigara icmek » yazar oldunuz » okuma yitimi » jadeh