yeni bir uuser hosgelmis 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sol frame de yeni bir uuser
  2. yeni uuser olacaklara entry onerileri
  3. yeni uuser olacaklara nick onerileri
  4. yeni yazar olmus apolitik uuser
  5. yeni baslik acmadan entry giremeyen uuser
  6. yeni mesaj geldiginde heyecana kapilan uuser
  7. hosgelmis
  8. hosgelmis x inci nesil yazar
  9. entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar
  10. kendinden onceki nesile hosgelmis diyen yazar

© 2008 - uludağ sözlük

yeni bir uuser hosgelmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni bir uuser hosgelmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni bir uuser hosgelmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» central park i goren apartman dairesi tutmak » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » syme » attorneyship » buyuk orta dogu projesi » alemdar » bakinizlarin bos kalmasi » ben wallace » turbanli » benighted » pijamayla hirsiz kovalamak » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » turk kizlari » yavuz sultan selim » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1980 lerde israil icin bir strateji » fetullah gulen » ynglan » bizar sanrilar » bakrac » sahte sarisin » space monkey » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » uludag sozluk moderasyonu » halayin soldan saga cekilme prensibi » anti 14 subat timi » eksi sozluk te basligi var » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » omer faruk eminagaoglu