yeni bir saksoda sana bakmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeni bir sayfada sana bakmak
  2. sana bakmak
  3. sana bakmak allah a inanmaktir
  4. yeni sozlukte ilk olarak argo kelimelere bakmak
  5. sevgili olayina yeni eski diye bakmak
  6. yeni sevgilinin yeni sevgilisinin yeni sevgilisi
  7. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  8. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  9. al sana eylem al sana siyaset
  10. yeni gelen yazari yeni yazar diye tanitmak

© 2008 - uludağ sözlük

yeni bir saksoda sana bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeni bir saksoda sana bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni bir saksoda sana bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dassakli olmak » seyh sait » sozlugun durumuna isyan eden yazarlar » fatih sultan mehmet » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » pryd rulazz » afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » rauf volkan ekinci » cengiz imren » zenginin tesellisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games