yeni bir iliskiye baslamak 

kapat
  1. efendim ilişkinin belkide tadından yenmeyen bölümüdür kesinlikle. her buluşma, konuşma bi heyecan içerir öncelikle. konusucak o kadar çok şey vardır ki. birbirinizi yeni tanımaya başlarsınız yavaş yavaş çözmeye çalışırsınız. beraber olunca bir saniye bile susmazsınız bir o anlatır bir siz. sürekli planlar yapılır. sevgiliyle yapılan her şey yenidir ona özeldir. daha önce binlerce kez gittiğiniz yerler bile sevgiliyle gidince farklı gelir insana. kısacası adrenalini, neşesi bol günlerdir. iyi ilişkiler...
    #1937276 (ta kendisi, 15.07.2007 03:43)
  2. iliskinin her donemi guzeldir, ama baslangic donemi en heyecanli olan kismidir. zamanin su gibi aktigi bu donemde, 2 saat 2 dakika gibi gelir. zaman yetmez cunku anlatacak, paylasacak cok sey vardir. ama bu donem, ayni zamanda olcup bicilen, ve hala endiselerin barindirildigi donem de oldugundan, soru isaretlerinin de en bol oldugu donemdir. kendini dogru ifade etme cabasi zorlu olsa da, zevklidir. yeni olan hersey gibi, temizdir.
    #2018530 (carrie, 27.07.2007 06:16)

© 2008 - uludağ sözlük

yeni bir iliskiye baslamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni bir iliskiye baslamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni bir iliskiye baslamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » posta koyup sopa yemek » uludag sozluk un kedi klonundan basliklar » adana anadolu lisesi » bahai mehmet efendi » the godfather » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » faset » cemal sureya » larker » mutfak robotu » 7 dersten kaldim baba » julius aghahowa » keops piramitlerini ucurmak » 200 liranin uzerinde ismail yk resmi olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grand theft auto vice city » eccalimre » agza dolanan reklam sarkilari » lavezzi » baslik » classroom 3 » prison break » we gonna feel it » sevgilinin karsisina ciplak cikilan ilk an » alman erkegi » sozlukteki sadist basliklar » bir hakan balta ya sap olamamak » tayyip oglunu askere gonder » turkiye » hosmerim