yeni bir gun dogdu merhaba 

kapat
  1. ayşe teyze ve emekli salih öğretmen ve diğerleri gibi çok sıcak bir şarkı.. barış manço'yu özlemle anıyoruz..
    #2416983 (jagatai, 02.10.2007 19:20)
  2. --spoiler--
    güzel bir gün ve ben yaşıyorum... *
    --spoiler--
    #2416987 (fatal, 02.10.2007 19:21)

© 2008 - uludağ sözlük

yeni bir gun dogdu merhaba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeni bir gun dogdu merhaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni bir gun dogdu merhaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 145t » abberline ve fatihkul ikilisi » ilgi cekmek icin yazilan msn iletileri » geceleri bilgisayar acma gerilimi » beren saat » kurk mantolu madonna » francoise demulder » uzun siyah sacli kiz cocugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » popmundo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games