yeni baslayanlar icin muhasebe 

kapat
  1. hayatlarında yapacakları en büyük hataya adım atarken daha önceden bu hatayı yapmış ve geri dönememiş insanların ögütleri...

- kesinlikle başlamayın, bu mesleği icre etmektense gidin halıcılık, kilimcilik, balıkçılık gibi bölümleri okuyun daha az stresli bir işiniz olsun... zira başkasının parasını kontrol ederek, kayıtlar altına alarak ömür geçmiyor...

siz yinede hiç başlamayın...
    #3626076 (fatal, 06.07.2008 02:25)
  2. bir sürü abuk sabuk teferuatla uğraşarak ömür çürüten zıkkım.matrix'teki kırmız hap mavi hap muhabbeti gibidir muhasebe.en iyisi baştan bulaşmamaktır.pişman olduğunuzda bir bakmışsınız ki saçlar dökülmüş ya da beyazlamıştır.tek düzen hesap planıyla hayatını düzme derim şahsen.
    #4259361 (chilavert, 21.11.2008 10:21 ~ 10:22)
  3. * faturaları asla kaybetmeyin.
    * beyanname ve bordroları sağda solda unutmayın.
    * mart ayını takviminizden çıkartın.
    * vergi dairesinde ve ticaret-sanayi odasında kankanız olsun.
    #4259367 (montajelemani, 21.11.2008 10:24 ~ 10:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yeni baslayanlar icin muhasebe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni baslayanlar icin muhasebe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni baslayanlar icin muhasebe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni baslayanlar icin muhasebe. Copyrights of the articles are belong to their authors.