yeni baslayanlar icin mersin 

kapat
  1. öncelikli olarak hiç ba$lamamanız önerilir..
    özellikle üç büyük $ehirden, denizle ha$ır ne$ir bir memleketten gelmediyseniz tabii..
    geldiğinizde gezeceğiniz, göreceğiniz yer azdır.. sıkıntı dolabilirsiniz..

eğer ev alacağım diyorsanız ke$ke $öyle en azından bir be$ yıl önceden ba$lamalıydınız.. $imdi fiyatlar abartısız kendilerini be$e, ona hatta yer yer yüze katlamı$ durumda..
    illaha ki deniz manzarası diyorsanız, demeyin.. çünkü her yer yapıla$maya uygun.. birkaç sene sonra önünüz kapanabilir..
    eğer denize sıfır alırsam öyle olmaz diyorsanız yine de yanılıyorsunuz, çünkü mersin dağa ve denize doğru geni$leyen bir $ehir.. "hiç olmadı denizi doldurup üstüne ev yaparız" diyen zihniyet halen deği$medi..
    hem denize sıfır ev almak da biraz kötüdür, deprem meprem maazallah.. geni$ bir aile isteniz dağ taraflarından dublex bakınız.. çok ho$lardır..

biraz param var bi de tiki takılmak istiyorum diyorsanız kushimoto sokağına takılınız..
    param yok diyorsanız deniz kenarındaki kültür parkı civarında gezinebilirsiniz..
    ben entelim diyorsanız mersin devlet opera ve balesi yardımınıza ko$abilir..
    #1863644 (mümkünsüz, 04.07.2007 18:06 ~ 05.07.2007 10:10)
  2. saldırıların tersine türkiye'nin en güzel memleketidir.gezilecek yer yok diyenler halt etmistir.
    (bkz: cennet cehennem)
    (bkz: metropol)
    (bkz: istiklal caddesi)
    (bkz: kiz kalesi)
    (bkz: pozcu)
    (bkz: tarsus)
    (bkz: cumhuriyet meydani)
    #2469772 (memcos, 14.10.2007 19:28)
  3. (bkz: anamur)
    #2469848 (hekemen, 14.10.2007 19:49)
  4. sıcaklık ortalamasının 40 derece olduğu ve yaz aylarına katlanabilmek için ekstra efor safretmek gereken yer.
    (bkz: kushimoto sokagi)
    #3523021 (basiagrimazdovsenaglamaz, 11.06.2008 04:12 ~ 02.10.2008 11:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yeni baslayanlar icin mersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni baslayanlar icin mersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni baslayanlar icin mersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni baslayanlar icin mersin. Copyrights of the articles are belong to their authors.