yeni akademi sinavi 

kapat
  1. yök'ün 14 Şubat 2008'de gündeme aldığı; "TUS gibi" ifadesi ile tanımlanaya çalışılan, komisyonu kurulmuş; asistan başta olmak üzere, bir çok kadronun merkezi sınavla atanmasını sağlayacğı iddia edilen yeni sınav.

yeni bir ucube doğacası kesin sınav.

tartışmalar için http://forum.memurlar.net...p;year=0&x=8&y=11

Ulan 33 yaşındayım. Orta okuldan beri hayalim akademik kariyer girmediğim sınav kalmadı. Birisini geçiyorum, diğerini çıkıyor.
    #3036416 (misisipikedisi, 20.02.2008 21:27)
  2. akademik kariyer yapmak için bir taraflarımızı yırtmamızı istiyorlar anladım da bu kadar yırtındıktan sonra benden nasıl bir verim bekliyorlar onu anlayamadım sınavıdır.

yıllardır akademik kariyer için yapmadığımız kalmadı üds için gece gündüz ingilizce çalışır olduk. alesten geçtik üds den de inşallah bu martta geçecez tamam derken hoooppp bambaşka bir sınav daha çıktı karşımıza. onu da geçersem kesin başka bir sınav daha çıkar kesin karşıma.
    #3036445 (isi degistirgeci, 20.02.2008 21:37 ~ 21:39)
  3. yusuf ziya özcan'ın bir sene önce gerçekleşeceğini söyleyip hala herhangi bir kararın açıklanmadığı sınavdır.

lan o günden bu yana insan bir açıklama yapar gerçekleşecek veya gerçekleşmeyecek diye.
    #4299475 (suicidal imbecile, 30.11.2008 01:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yeni akademi sinavi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeni akademi sinavi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeni akademi sinavi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeni akademi sinavi. Copyrights of the articles are belong to their authors.