yenge de tasmis 

kapat
  1. bir garip kahve arkadaşını görücü usülü evlendiği eşiyle gören lümpen tepkisi.
    #1927600 (zabalayn, 13.07.2007 21:04)
  2. sonucunda "- hadi ya ayarlıyayım istersen" cevabını alamayacağınız gibi alacağınız şeyin boyut ve ebatları farklı olabilir. *
    #1927626 (Carmadon, 13.07.2007 21:08)
  3. basit bir laf değildir. ardından büyük ihtimalle söyleyenin ağzının üstüne sağlam bir tokat yumruk karışımı iner.
    #1927644 (bl, 13.07.2007 21:10)
  4. (bkz: cinayet sebebi sözler)
    #1927680 (arasara, 13.07.2007 21:14)
  5. (bkz: olmeden once son sozler)
    #1930859 (RaDaMeNT, 14.07.2007 09:36)
  6. eceli gelen köpek cami duvarını wc sanmış.
    #2484337 (Seytanin Fisildadiklari, 18.10.2007 12:03)
  7. + oyyy oyyy ooyyyy yengede taşmış hani maşallah.
    - ehuehuehu saol rıfayi güzeldir yengen saol.
    + yok lan ne güzeli olum var ya sen bunla...
    - yok rıfayi, yavaş rıfayi ehuehuehu.
    + olum öle deme lan var yaa aman sabahlar olmasın yaa.
    - rıfayii kardeş tamam abartmayalım tadında kalsın!
    + olum bunun abartamaması mı var, yani yengem diye söylemiyorum var yaa...
    - rıfayi...
    + buyur abi niye öyle bakıyosun?
    - s.ktim olum seni, bittin lan sen!!! * *
    #2484349 (ogzi, 18.10.2007 12:07)

© 2008 - uludağ sözlük

yenge de tasmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yenge de tasmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yenge de tasmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» doymadim sana » ron wood » yaran okuyucu yorumlari » bu baglamda » pos makinasi » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » fwh » haci yagi kokulu sevgili » anket sozlugun velinimetidir » turkiye » thug life nigga » kreator » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » huysuz ve tatli kadin » debit note » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » axxo » jamall » absurdite » fiyasko » deb » aydogan babaoglu » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » move » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » ataturk donse beklenen mansetler » rafet el roman » salla gitsin baby » 1969 » vicdan olmadan iman olur mu » fenerbahce taraftari