yemyesil bir deniz senin gozlerin 

kapat
  1. vakti zamanında kız -kız arkadaş- olmadan yollanan bir şakı iken, kız -kız arkadaş- iken dinlenmesi ile kafa karıştırmış, olayın akabinde (var arada biraz) ayrılınması ile değişik anılar bırakmış bir şarkıdır kendisi. gayet üste alınabilecek bir şarkıdır şahşen.
    (bkz: ela)
    #113328 (mrstrange, 13.03.2006 21:17)
  2. (bkz: yemyeşil bir deniz)
    (bkz: aramaya inanmak)
    #113332 (ferrole, 13.03.2006 21:18)
  3. Yemyeşil bir deniz
    Senin gözlerin
    Ne bir sandal
    Ne bir ada
    Ne bir sahil var
    Boğuluyorum............

Gözlerinde menevişler
    Denizde martılar gibi
    Bakışların köpük köpük
    Sonsuzluğu anlatır gibi

Bu bakışlar bir gün beni
    Öldürecek sevgilim
    Bu bakışlar ne zaman beni
    Güldürecek sevgilim

Yemyeşlil gökyüzü
    Senin gözlerin
    Ne bir rüzgar
    Ne bir bulut ne bir yağmur var
    Boğuluyorum............
    #375947 (JuanSebastianVeron, 26.06.2006 16:52)
  4. yemyeşil bir deniz senin gözlerin, kaçtığımda fırtınalı dalgalarla beni kovalayan, baktığımda yanaklarımı ıslatan, aradığımda yalnızlığımı hatırlatan, kıyısına oturup izleme özgürlüğümü elimden alan yemyeşil bir deniz senin gözlerin diye söylendirip sigara yaktıran başlık.* *
    #423639 (yesimimbenim, 14.07.2006 01:15 ~ 01:16)
  5. giriste ki su sesi orgazm tadındadır.
    #1844530 (iktidarsiz jigolo, 30.06.2007 16:04)
  6. iltifat etmeyi küçüklük sayan sevgiliye sahip yeşil gözlü kadınların, ilhan irem sayesinde duyabildiği, çok güzel sözlerle bezeli, duygulu şarkı.
    #1845149 (tepesersemi, 30.06.2007 18:33)
  7. 6 dk.yi aşan uzun mu uzun bir ilhan irem şarkısıdır.
    #1845155 (leblebi tozunun hastasiydim, 30.06.2007 18:36)
  8. mavi ya da yeşil farketmez, renkli gözlere bakarken söylenebilecek, iltifat sistemi etkili elemanı olabilecek beğeni cümlesi.
    #1845261 (sexen, 30.06.2007 19:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yemyesil bir deniz senin gozlerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yemyesil bir deniz senin gozlerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yemyesil bir deniz senin gozlerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yemyesil bir deniz senin gozlerin. Copyrights of the articles are belong to their authors.