yemsan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ye
  2. ye an
  3. ye bak sonra arkandan aglar
  4. ye beni
  5. ye beni mahmut
  6. ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi
  7. ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi
  8. ye ic eglen cok kisa omrun
  9. ye ic sic uyu sevis besgeni
  10. ye ic sic yat

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 792 sayili petrol kanunu » eskidendi cok eskiden » ahmed apimah barusso » geceyedir kusmelerim » aritra » topac dansi » converse giyebilme kurallari » anlat demekle olmaz » dumbbell » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » seovi » universal funeral » long time dead » jessica alba » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » alfie » saovi » balikesir » still got the blues » yalinayak basi kabak » necip fazil kisakurek » teshirci yazarlar » arsonists get all the girls » turban takmayan erkek bizden degildir » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » seri arti oy alan entry nin silinmesi » tabu diyaloglari » lavaboda sac yikamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa