yemeli icmeli sarkilar 

kapat

1. adı üstünde tıkınmak tan, kafayı çekmek ten vb bahseden, çoğu sevimli ve neşeli, müzik ruhun gıdasıdır sözünü insanı gülümseterek doğrulayan, hatta müziğin sadece ruhun gıdası olmadığını pek güzel ifade eden esprili şarkılardır.

örneğin;

* bir bağlam roka - replikas
    * breakfast in americe - supertramp
    * dinner music - talking heads
    * cat food - king crimson
    * egg cream - lou reed
    * hot dog - limp bizkit
    * yoğurt koydum dolaba - müslüm gürses
    * tıka basa pastırma - ahmet kaya
    * soup song - robert plant
    * solid potato salad - nat king cole
    * pırasa - baba zula
    * meyhanede - erkin koray
    * kokoreç - mirkelam
    * kuru fasulye - ersen
    * iki tas çorba - mustafa sandal
    * kek - nil karaibrahimgil
    #1233763 (ditty, 30.01.2007 19:33 ~ 20:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yemeli icmeli sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yemeli icmeli sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yemeli icmeli sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yemeli icmeli sarkilar. Copyrights of the articles are belong to their authors.