yemek yapmayan anne modeli 

kapat

1. çocuklarının ve eşinin evi hergün dağıtmasından bıkmış ve isyan bayraklarını açmış annedir. kıymet bilsinler diyerek yemek işine el sürmüyordur, haklıdır.

edit: başlık başıma kaldı ahali.
    #4096779 (ashaf, 16.10.2008 18:10 ~ 18:11)
  2. şu anda uyuyor efendim. kahvaltıda vermiyor aç karnına sigara üstüne sigara içiyoruz.

not : ankarada 18 yaşında güzel ve yemek yapmasını bilen bayan yazar aranıyor. valla niyetim sözlükten hatun kaldırmak değil sadece çok açım.
    #4259436 (leb demeden lebron james, 21.11.2008 10:58)
  3. çocukları yemekteyiz yarışmasına katılarak karnını doyurmaya çalışan anne modelidir. fakat bu çocuklar çocukluklarında böyle bir anneye maruz kaldıkları için tüm hınçlarını diğer yarışmacılara çemkirerek çıkartırlar. bir yandan da homini gırtlak yemekleri götürerek yıllardır aç olan karınlarını doyururlar.
    #4259458 (kele, 21.11.2008 11:07)
  4. ev hanımıysa şayet bencil anne modelidir de denilebilir.
    #4259537 (sefokrat, 21.11.2008 11:38)
  5. nemenem bir annedir anlamadık. anne dediğin yemek yapar, ütü yapar, tuvalette " anneee bittiiiii " diye bağırınca gelir popoyu temizler. yemek yapmayan anne kötü annedir.

(bkz: annenin görevleri)
    #4259545 (reqius, 21.11.2008 11:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yemek yapmayan anne modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yemek yapmayan anne modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yemek yapmayan anne modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yemek yapmayan anne modeli. Copyrights of the articles are belong to their authors.