yeme bizi okan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeme lan bizi
  2. peki okan bayulgen de bizi gorecek mi
  3. yeme yeme o yemek yarin aksam yine onunde
  4. okan bayulgen e okan demek
  5. okan okan bok kokan
  6. os yeme
  7. yeme yeme ane gay
  8. gam yeme gonul
  9. yeme beni
  10. ose yeme manti var

© 2008 - uludağ sözlük

yeme bizi okan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeme bizi okan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeme bizi okan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pulemjot kalashnikova » akalkuli » eve » mozole mirach » efkar » ketoral sampuan » cagla sikel » istifa edecek pasa » yabancica » insani anlamsizca mutlu eden seyler » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » ultima online » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » chatin » angelique buz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » liv tylor un fil yutmus hali » lisa garland » milletvekilleri asgari ucret alsin » sacmalamada sinir tanimamak » duraliminyum » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » maddi hasar » var misin yok musun » gezin » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » elfen lied » d a » gokhaann » vicky cristina barcelona