yelken 

kapat
  1. gemileri rüzgar yardımıyla hareket ettirmeye yarayan çeşitli tip ve ebatlarda üretilen bez
    #31804 (aabi, 22.01.2006 01:12)
  2. bir spor dalı
    #31808 (eru, 22.01.2006 01:16)
  3. bir kulak çeşidi.
    #48945 (komandost, 01.02.2006 22:59)
  4. yurdum insanının hertür şarkı,türkü içerisinde kullanmaya bayıldığı,gerçek anlamda ilgininse çok düşük olduğu mükemmel spor dalı.herşeyden uzaklaşmanın engüzel yolu,anlatmaya kelimelerin yetmediği..
    ayrıca (bkz: anlatılmaz yaşanır)*
    #1009141 (yatahaze, 17.12.2006 00:39 ~ 14:30)
  5. söz ve müziği altan çetin' ait olan, izel' in seslendirdiği hareketli bir şarkı.
    yelken
    Bir seni sevdim inan
    Gerisi masal gerisi yalan
    Çok özledim
    Sebebini sorma of aman aman
    Gel de kaçıp gidelim
    Usandım bu halimden
    Yelken açıp gidelim
    Görünmeden gece sahilden
    Kıpır kıpır oldu içim
    Sana dokunup seni öpmek için
    Bir anda geçse zaman
    Gerisini sorma of aman aman
    Gel de kaçıp gidelim
    Usandım bu halimden
    Yelken açıp gidelim
    Görünmeden gece sahilden
    #2087627 (syda, 07.08.2007 19:17)
  6. ege universitesi siir toplulugunun her ay çıkarttığı bültenin ismidir. bedava dağıtılır. üniversite öğrencilerinin şiirleri olur. telif hakkı saklı değildir. soba tutuşturmada gayet iyidir.
    #2156520 (ruizim, 18.08.2007 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

yelken başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yelken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yelken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol oynanan alandan arabalarin gecmesi » obama arkanda bi sey var » 070829 com » akp hukumetinin ekonomi politikasi » olasiliksiz » dutluktu » ayar nedir ne degildir » lig tv » pinpon topu » masumiyet muzesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games