yek vucud menfi rey veren oglan 

kapat
  1. seovi mizin ta kendisidir. osmanlı zamanında bile vardır , meclis i mebusan da bile oylamalarda 123 red 234 kabul ve 1 eksi oy olduğu olan toplantılar belirlenmiş bunu osmanlı belgelerinden görüyoruz. neyi eksilemiştir , niye tepkilidir topluma bunu sözlüğümüzdeki psikologlara bırakıyorum.

not: kanı hissetmiş köpekbalığı gibi geliceğini biliyorum , hadi görev başına !!
    #4080044 (texaskatliami, 12.10.2008 19:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yek vucud menfi rey veren oglan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yek vucud menfi rey veren oglan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yek vucud menfi rey veren oglan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yek vucud menfi rey veren oglan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cupvid » cafe betul » azarath » slm lafina uyuz olmak » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » yaran ruyalar » ozel okul avantajlari » suadiye cafe » bir boka benzemeyen minimal siir » yalnizlik » s k t r n g d n » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » gel benimle » 23hapo » huseyin uzmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » nick and the candlestick » ahmet yildiz olmedi » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » yare soyleme » statik smiley » the third war » dem spor » arnavut atasozleri » dinamo tiran » gelen haberler arasinda » olmasaydi o adam anan olurdu madam » yaran baslik yonlendirmeleri » zall » mahackala » anthony vanden borre » feyzullah ete » opel corsa » aslinda her basligin anket degeri tasimasi