yekûn 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. ismayil yeka

© 2008 - uludað sözlük

yekûn baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. yekûn ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu yekûn nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vedad ibisevic » karakolda ayna var » uyumak lazim » fettos » azalmis icgoru » dertleri zevk edindim » basbug ataturk » yalanci smiley » you don t mess with the zohan » karbon » abaza miknatisi » fenerbahce taraftari » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » esra erol » bana bir masal anlat baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kýsa » not seni seviyorum » passage to the reaper » manowar » kopya cekip helallik isteyen kiz » kitap okumayanlardan sabun yapmak » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » sesli dusunuyorum ben » askinla » dwayde » voyorizm » space monkey » depreciation » agalloch » 80 lerde cocuk olmak