yeis 

kapat
  1. sait faik abasiyanik şiiri.. yorum yapmak istemiyorum yani ama işte ne bileyim.. neyse..

akşam üstleri geliyor
    tam insanlar işten çıkarken
    salkım salkım tramvaylardan
    bir güzel çocuk yüzüyle gülümsüyor
    namussuz, akşam üstleri geliyor

neremden yakalıyor, bilmiyorum
    ben tam sevmeye hazırlanırken
    on altı yaşındaki sevgilimi
    elini elimle tutmak
    yirmi dört saatte bir
    sıcak bir laf dinlemek isterken
    rezil.. tam o saatlerde geliyor
    #565089 (lyla, 22.08.2006 07:19)
  2. umutsuzluk, karamsarlık sözcüklerinin tek başına ya da birleşerek anlamını dolduramadığı osmanlıca sözcük. zor bir durumdur.
    akşamla birleşip bize tek adres verirler;
    (bkz: ahmet haşim)
    #3212937 (xargn, 31.03.2008 03:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yeis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yeis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yeis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir edebiyat kitabi olarak uludag sozluk » nacizane bir yardim talebi » ataturk ile ilgili anekdotlar » gozyasi jakuzisi » sait faik abasiyanik » deprem aninda acilmasi olasi olan basliklar » cumhuriyet halkevleri » bir boka benzemeyen minimal siir » melankolik le tantana » kriz teget mi gecti delip mi gecti » kamil koc » sicmak » ataturk sayesinde prim yapmak » guzelavrat otu » nasyonal sosyalizm » heroes » 9 kasim » adriana lima » i love you phillip morris » amina koyim facebook » emel sayin in elleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » savama » southern sunrise » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » elveda rumeli » cirilciplak entry girmek