yehuda amichai 

kapat
  1. israil asilli almanya dogumlu yahudi $air. muhte$em ibranice eserlere ve inanilmaz guzellikte $iirlere imzasini atmi$tir.
    #1097829 (Antistar, 03.01.2007 05:39)
  2. ev isimli şiirinden;

çölün tozları kapladı
    üzerinde yemeye zamanımız olmayan
    masayı.
    fakat parmağımın ucuyla
    adının harflerini yazabildim toza.
    #3764487 (muhterem fil, 03.08.2008 16:16)
  3. ikinci Dünya Savaşı'nda ingiliz Ordusunda ve 1948 Arap-israil savaşında israil güçlerinde görev yapmış israilli şair. 25 Eylül 2000'de Kudüs'te ölmüştür.
    #3935978 (I belong to che, 08.09.2008 20:32)
  4. halil cibran'ın pek bir sevdiği şair.
    #3936043 (muhterem fil, 08.09.2008 20:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yehuda amichai başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yehuda amichai ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yehuda amichai nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yehuda amichai. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yapan » aldim borcluyum verdim alacakliyim » dogum gunun kutlu olsun » nika diyor baska birsey demiyor » okan bayulgen sade vatandas » askim once sen kapat » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » ayse tuter » ezequiel lavezzi » cevriye » quantum of solace » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » salt aklin elestirisi » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » something stupid » dusunen » zap suyu siiri » age of sail 2 » istanbul » 2046 » allah » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » marty friedman » siracusa » prettygirl17 » meshur turk yalanlari » kenzo tange » surudenayrilanidealistkuzu » evrim » adnan aybaba fan club » futbol fanatigi olmak » hillary clinton